Menu
Tablet menu

Nyckelvikens Herrgård

- Nyckelviken, Nacka -

Hit tar du ångbåten från Nybroviken till 1700-talet. Nyckelvikens Herrgård, känd från TV-programmet "sommarpratarna" ligger femton minuter från Stockholms centrum, men väl där känns det som att man har rest till en annan tid.

Läs mer...

Siggesta Gård

Lunch, brunch & café

Gårdens fina restaurang serverar varje dag lunch och fika i en hemtrevlig miljö. Dagens lunch erbjuds måndag till fredag kl 10.30-14.00. Brunchbuffén dukas under vinterhalvåret upp lördagar & söndagar m,ellan 11 och 15. På gården kan du alltid få dig en god fika.

Läs mer...

Flottsbro Värdshus

Skidåkning, friluftsliv, god mat & dryck.

God, vällagad mat i kombination med en unik omgivning av skog, vatten, sandstrand och Stockholms största skidbacke precis utanför fönstret erbjuder vi en härlig upplevelse.

Läs mer...

Lida Värdshus

God mat & friluftsliv.

Lida Friluftsgård ligger vackert vid sjön Getaren 7 km söder om Tullinge station. Huvudbyggnaden, idag Lida Värdshus, byggdes på initiativ av Skogsmulles fader, Gösta Frohm. Det ritades av Ralph Erskine och stod färdig 1946.

Läs mer...

Pier 16

Goda smaker på strandkanten, utlovas.

Smakerna här har influenserna från både det svenska köket med skärgårds inspirerade rätter och från internationella klassiker. All mat här, tillredas bara från de bästa råvarorna på marknaden. Fundamentet är menyn som komponerats av Mattias Larsson, även känd som Fredagskocken på tv här i Sverige. Ärlig matlagning med bra råvaror och mycket smaker utlovas.

Läs mer...

Glashyttans Värdshus

Glashyttans Värdshus öppnade portarna i början av 1930-talet.

Värdshuset hette då Semestergården. Bredvid värdshuset låg då ett glasbruk, därav namnet. Udden som Värdshuset ligger på hade också ett känt havsbad, Södertelge Havsbad dit de lite mer välbärgad Stockholmarna gärna kom för rekreation.

Läs mer...

Restaurang Hågelbyhus

Härlig miljö, fantastisk mat och god service är vårs ledord.

Vackert belägen vid sjön Aspen i vackra HågelbyParken, med en unik kombination av herrgårdsmiljö och stolt kökstradition står här vår värdshusrestaurang till ditt förfogande. Vi serverar lunch, á la carte & på helgerna brunch.

Läs mer...

Nynäsgården

Bra råvaror, skickliga kockar och gott om fantasi

har alltid varit ett kännetecken för Nynäsgården. Bra råvaror och skickliga kockar är ett kännetecken för oss, vårt motto är att använda så många lokala leverantörer som möjligt. Vi erbjuder nybakat bröd varje dag.

Läs mer...

Sushi Yama

Sushi som den ska serveras

I en stilren och avslappnande miljö kan här sushi av högsta klass åtnjutas. Sushi Yama har sedan 2008, då kedjan upprättade sin första restaurang, serverat sushi som den ska serveras. De har idag restauranger i Uppsala, Göteborg, Västerås och inte minst i Stockholm.

Läs mer...

Café Sjöstugan

På Skärholmens Gård.

Vår & sommar har de caféet öppet i den mysiga stugan vid vattnet. Höst & vinter har de cafét i själva gårdsbyggnaden och håller öppet lördag & söndag 11.00-16.00.

Läs mer...

Heron City's Food Court

I Heron city möts du av en spännande miljö som inramar alla de olika köken. Du kan lunch med björkarnas sus i närheten, äta middag bland böcker eller avnjuta din måltid i en rustik After Ski miljö. Deras stora foodcourt har över 400 sittplatser och omges av restauranger och caféer med mat från världens alla hörn. Här finns garanterat något för alla smaker, från fisk- och kötträtter till pasta och vegetariska alternativ.

Läs mer...

Sundby Gård

Unna dig en gårdslunch!

I denna underbara miljö är det inte svårt att sitta och njuta av tillvaron. Här har de ambitionen att erbjuda dig som gäst service, mat & dryck på en hög nivå, allt för att din upplevelse ska bli det lilla extra i vardagen.

Läs mer...

Restaurang Landet

Ett fransk-nordiskt-världs-kök

Köket här presenterar en matlagning som står med ena foten stadigt i Norden, den andra i Frankrike och sedan luktar kocken lite på resten av klotet. På Landets övervåning har en folkpark i miniatyr flyttat in.

Läs mer...
Subscribe to this RSS feed
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
GRILLTäby Park HotelSjöbodenMEDELHAVSMATENBrasseri BobonneFisk- & skaldjursrestaurangerFarangTexas Longhorn Fleminggatan

Stockholm RestaurangGuide är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer