Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Restaurang Rökeriet

På fjäderholmarna.

Skärgårdsrestaurangen i Stockholm med god vällagad mat, fantastisk utsikt och eget rökeri. Här kan ni välja mellan att äta ute på kajkanten eller i den fina matsalen. Utsikten och vattnets närhet är påtaglig vilket än ni väljer.

Läs mer...

Oaxen Slip

Oaxens bistro Slip med nynordisk meny.

I Slipen serveras deras tolkning av nordisk bistromat, goda och okomplicerade rätter där de flesta är tänkta att delas på. Slipen är en mötesplats med blandad publik, en vänlig restaurang för lunch, brunch och middag ofta.

Läs mer...

Restaurang Hasselbacken

Middag, brunch & lunch

Restaurangen på hotell Scandic Hasselbacken är en riktig svensk klassiker. Här erbvjuds svenska matklassiker som man aldrig tröttnar på. Du finner etablissemanget på Kungliga Djurgården, beläget tio minuter från Stockholm City, mitt i en grönskande oas på landet fast mitt i stan.

Läs mer...

Wärdshuset Ulla Winbladh

Sober wärdshusmiljö på Djurgården

Strax efter Djurgårdsbron till vänster letar sig promenadstråket fram till denna anrika wärdshusmiljö. Här serveras traditionell svensk husmanskost tillagad med kärlek och engagemang. Atmosfären är varm, personalens omtanke och professionalism stor och kvaliteten på mat och dryck är hög.

Läs mer...

Blå Porten

- Djurgårdsvägen 64, Stockholm -

Blå blå vindar och vatten

Lummiga Djurgården omges av glittrande vatten. En plats för promenader, stora tankar och glatt umgänge. Här ligger vårt Blå Porten. Vindskyddat bakom solvarma murar och en mysig trädgård har vi skapat en hemtrevlig glipa mellan två av Stockholms mest välbesökta platser. En för musik och en för konst. Hos oss gäller mat, dryck och vänskap. 

Läs mer...

Tyrol

En härlig krog på Gröna Lund

Tyrol på Grönan är en av Stockholms mer anrika restauranger, med ett bra kök och en hög stämning! Här kan 5-kampare avsluta sin kväll med middag och coverband som underhållning.

Läs mer...

Djurgårdsbrunn

Välkommen till det anrika Djurgårdsbrunns Wärdshus.

På en vacker promenads avstånd ifrån stadens stress har du här ett avslappnad värdshus. Slappna av framför vår brasa eller i någon av våra många sköna soffor, eller spela krocket medan barnen spanar efter vilddjur och får gräsfläckar.

Läs mer...

Stora Skuggans Wärdshus

På natursköna Norra Kungliga Djurgården

Här serveras god prisvärd lunch veckans alla vardagar. Stora Skuggans Wärdshus i Stockholm ligger vackert beläget på natursköna Norra Kungliga Djurgården.
De llägger stor vikt på god mat med hög kvalitet och en bra service.

Läs mer...

Kaknästornet, Restaurang och Cafe

Åk hiss först och ät sen!

Välkomna upp till oss på måltid på 155 meters höjd! Njut av en utomordentlig tillagad måltid eller en kopp kaffe medan ni tittar på den förmodligen vackraste utsikten som finns, Stockholm!!!

Tel: +46 8 667 21 80

Djurgården
Mörka Kroken 28-30, Stockholm

http://www.kaknastornet.se

 

Läs mer...

Boka en spårvagnssupé

Stans bästa fönsterbord!

Avnjut en riktigt god supé vid stans bästa fönsterbord och garanterat omväxlande utsikt. Vi erbjuder flera välsmakande menyer utifrån olika teman (italienskt, karibiskt, asiatiskt). Eller vad sägs om en klassisk delikatesstallrik eller en helsvensk buffé.

Läs mer...

Oaxen krog *

Djurgårdens stjärnkrog

Här har de tagit det närproducerade ytterligare ett steg, köttkniven, porslinet du äter på och till och med bordet du sitter vid är tillverkat på Djurgårdsvarvet bara några meter bort. De har gjort sig kända för att de lagar mat av världsklass och att de finner sin kreativitet genom att bland annat utforska det vildväxande i närområdet.

Läs mer...

Villa Godthem

En klassiker på Kunglig mark.

I detta charmigt schweiziska chalet på strandkanten av Kungliga Djurgården finner ni här en härlig plats för måltiden. Villa Godthem på Djurgården lever alltid vidare som en riktig klassiker bland Stockholms krogar. Den ombonade miljön inkluderar matsal och ett prunkande trädgårdscafé med utsikt över Djurgårdsbrunnsviken, där man bland annat serverar vedugnsbakade pizzor och nygräddade bullar under sommaren.

Läs mer...

Sjöcaféet Djurgårdsbron

Vid Djurgårdsbron i Stockholm ligger Sjöcaféet.

Till skillnad från de omkringliggande restaurangerna har de här åretruntöppet. Här kan du fika, äta pizza, välja något från à la carte-menyn eller avsluta veckan med en After Work. Alltid med en underbar utsikt över Strandvägen och inloppet till Djurgårdsbrunnsviken. På sommaren är det här en av Stockholms största uteserveringar.

Läs mer...
Subscribe to this RSS feed
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Ekstedt *Vegetariska restaurangerBrasserie LeRougeAVEQIALida VärdshusEckerö LinjenVinvalvet 1644Wärdshuset HägerstalundBrasserie le PotÖstgöta Öl-källare

RestaurangGuiden är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer