Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Piren Restaurang och bar

Varmt välkommen till Piren

En skärgårdsoas, med hela Norrtäljeviken glittrande utanför fönsterna erbjuder vi en unik atmosfär året runt, endast 10 minuters gångavstånd från Norrtälje stad.

Läs mer...

Ulriksdals Wärdshus

Ett klassiskt värdshus i vacker omgivning.

Här får du avnjuta klassiska svenska rätter i en charmfull och kulturhistorisk miljö. Själva värdshuset har en historia som sträcker sig tillbaka till 1600-talet, och är beläget i Edsviken vid Ulriksdals Slottspark, utanför Stockholm.

Läs mer...

Restaurang Pont

Här på Hägernäs strand finner ni en härlig bar, en festvåning och en restaurang med öppet förmiddag & lunch i Täby. Njut av mat & dryck på strandkanten i underbar skärgårdsmiljö. Hamnrestaurangen ligger fint i Hägernäsviken i Täby, med något för såväl barnfamiljer som affärsgäng.

Läs mer...

Haga Forum

Vackert beläget vid Hagaparkens södra port ligger Haga Forum.

Här serveras utvecklad Svensk mat när den är som godast. Här kan du avnjuta en god lunch mitt i stan i parkmiljö eller en trevlig middag i sober miljö! Vare sig du vill ha en lunch med kollegor eller middag med vänner så är Haga Forum alltid rätt.

Läs mer...

Wärdshuset Lasse Maja

Här finns en fin mattradition!

Wärdshuset Lasse Maja med Tingshuset har en obruten restaurangtraditon sedan 1671. Etablissemanget ägs sedan 1987 av Welcome  Hotel och Claes och Catharina Roos. De första tio åren lade den före detta Nobelkocken Johnny Johansson grunden till den fina mattradition vi har här idag.

Läs mer...

Sjöpaviljongen

10 – 15 minuter från T-centralen

Här njuter ni av rätter tillagade med råvaror av högsta kvalitet och en meny inspirerad av årstidernas växlingar. Under sommarhalvåret kan man komma hit med båt och lägga till vid vår egen brygga med reserverade båtplatser för våra gäster.

Läs mer...

Sushi Yama

Sushi som den ska serveras

I en stilren och avslappnande miljö kan här sushi av högsta klass åtnjutas. Sushi Yama har sedan 2008, då kedjan upprättade sin första restaurang, serverat sushi som den ska serveras. De har idag restauranger i Uppsala, Göteborg, Västerås och inte minst i Stockholm.

Läs mer...

Restaurang K4 Pampas

På Pampas Marina.

Den närmaste Skärgårdskrogen ligger på Mälarens strandkant. I pittoresk varvsmiljö i närheten av Karlbergs slott på gångavstånd från Kungsholmen och city. Här serveras dagens lunch varje varda året runt.

Läs mer...

Stallmästaregården

Så naturskönt, men ändå centralt!

Maten här är en modern husmanskost som har influenser både från Tore Wretmans traditionella kök och nya svenska smaker med betoning på det ekologiska och närproducerade.

Läs mer...

Restaurang Jungfrusund

En bit från färjeläget på Ekerö ligger Jungfrusunds marina och krog. De gigantiska trädäcken runt den modernt gråsprängda träkåken borde vara svåra att fylla.

Läs mer...

Restaurang Backstugan

Här är alla detaljer är perfekta!

Missa ej ett besök på den fantastiska restaurangen Backstugan som du hittar i närheten av Filmstaden i Solna. Backstugan är ett värdshus som satsar på perfekta måltider. Här är filosofin att mat blir riktigt god och smakrik när alla detaljer är perfekta.

Läs mer...

Kista Gallerias Food Court

Här finns det mycket att välja på...

och det mesta smakar riktigt gott. Kista Gallerians Food Court är något av en mittpunkt i gallerian med väldigt mycket människor i rörelse, helg som vardag. Här finns verkligen allt du kan tänka dig ifrån Burger Kring till sushi till grekiskt till italienskt eller varför inte vanlig hedlig svensk husmanskost?

Läs mer...

Benstockens Långtidsparkering - Arlanda Airport

- Starrmossen, 195 95 Rosersberg -

Här ni en säker, trygg & bekväm parkering vid Arlanda flygplats för er konferensresa. När du flyger från Arlanda så parkerar du din bil bäst på Benstockens Långtidsparkering. Parkeringen är alltid öppen och våra bussar tar dig och ditt sällskap till och från flygplatsens terminaler oavsett vilken tid på dygnet ni kommer.

Läs mer...

Corner Pub

Kvarters krog och pub i Märsta

Corner är en populär och trevlig pub och kvarterskrog med varierat utbud av öl och sport. Här finns god mat, god dryck, mycket folk och flera TV-skärmar som visar sport.

Läs mer...

Wärdshuset Hägerstalund

Prova världshusets olika säsongsmenyer

Hägerstalunds Wärdshus, med sina vackra salonger, har anor från 1600-talet. Värdshuset är beläget i Hansta naturreservat på Järvafältet och här finner ni natursköna strövområden precis runt knuten.

Läs mer...

Eckerö Linjen

Det smakar gott på riktigt.

"Mycket kärlek, engagemang och intresse – plus bra råvaror. Då får du en riktigt god måltid” säger Joakim ”Jocke” Nordberg, köksmästaren ombord. Här finns det kärlek och engagemang till matlagningen. De bästa råvarorna finns alltid med ombord.

Läs mer...

Ekolsunds Slott & Wärdshus

Ekolsunds Slotts Wärdshuset är platsen för måltiden då något ska firas.

I de fyra ljusa matsalarna med vacker 1700-talsmiljö och i det historiska källarvalvet ordnar vi fester allt efter personliga önskemål. För större fester är Riddarsalen på slottet en given plats.

Läs mer...

Arlandastad Golfrestaurang

Mitt i hjärtat av Arlandstad golf hittar ni Värdshuset Norslunda Gård

I det stora gula klubbhuset finns en konferensvåning och en fantastisk restaurang. Huset renoverades 2006 och är idag ett modernt klubbhus med tv-lounge där det alltid sänds golf, restaurang med tre matsalar för 8, 35 respektive 100 personer och en solig terrass med 70 sittplatser.

Läs mer...
Subscribe to this RSS feed
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Vinvalvet 1644MoMuMatIl ConteBoulebar StockholmBabetteMongolian BarbeQueANNORLUNDA RESTAURANGERBrasserie LeRougeEATNATT- & NÖJESLIV

RestaurangGuiden är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer