Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

Restaurang Marina Tower

Mat med influenser från Frankrike och Italien.

Vi serverar mat och dryck med kärlek och värme och vårt ledord är avslappnad elegans. När vädret tillåter så öppnar vi vår uteservering. Här kan ni avnjuta en smakrik middag med influenser från Frankrike och Italien.

Läs mer...

Jimmys Steakhouse

Grillat är godast!

Här kan du njuta av grillade rätter av både fisk och kött. Dagens lunch serveras varje vardag och på lördagar och söndagar dukar vi upp vår omtyckta brunch. Det finns även möjlighet att boka vår paviljong för en egen fest för upp till 60 personer, där vi rekommenderar att bokning sker i god tid.

Läs mer...

Färgfabrikens Kafé

Lunch och brunch fem dagar i veckan...

Färgfabrikens Kafé huserar i konsthallen Färgfabrikens nyrenoverade lokaler vid Liljeholmen. I den unika och vackra fabriksmiljön ordnar vi fester, events och konferenser samt serverar lunch och brunch fem dagar i veckan.

Läs mer...

Restaurang Landet

Ett fransk-nordiskt-världs-kök

Köket här presenterar en matlagning som står med ena foten stadigt i Norden, den andra i Frankrike och sedan luktar kocken lite på resten av klotet. På Landets övervåning har en folkpark i miniatyr flyttat in.

Läs mer...

Blues Bar & Kök

Stockholms enda sportbar med en Low-carb på menyn.

Börjar skärpet i byxorna bli för kort? Om du besöker Globen, Sky wiew eller Tele2 Arena vi din vistelse i Stockholm, så är Blues bar och kök stället du måste besöka. Stockholms enda sportbar med en Low-carb på menyn.

Läs mer...

Nya Carnegiebryggeriet

- Ljusslingan 15-17, 120 64 Stockholm -

Det här är en modern bistro som lagar ärlig, vällagad och god mat med hjälp av de bäst råvaroran som säsongen erbjuder. Inspirationen kommer från de Öl som bryggs i bryggeriet bredvid köket.

Adressen är även med i Guide Michelins lista.

Läs mer...
Subscribe to this RSS feed
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Cafe LoopenPubologiPickwick'sBabetteTysta MariMichelle van der MillesGuru Indian CuisineAfrikanska Restauranger i StockholmLCHF, GI & Paleo

RestaurangGuiden är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer