Menu
Tablet menu

B.A.R.

Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.

Blasieholmens Akvarium och Restaurang är den tredje restaurangen i regi av dessa gastronomiska visionärerna och prisbelönta kockar. Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas.

Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden.

Från morgon till kväll fungerar B.A.R. som en mötesplats för vänner, kollegor och nya bekanta, en tidlös bistromiljö som kalibrerar meny och råvaror efter säsongerna och sina gästers preferenser. Ett centralt vattenhål för innerstadsfolk som söker upplevelse och gastronomi på ett sätt som passar storstadslivet i en bekväm och modern miljö.

B.A.R. är en av de restauranger som är rekommenderade i Guide Michelins lista.

Tel: +46 8-611 53 35

Blasieholmsgatan 4 A, 111 48 Stockholm
http://restaurangbar.se

Tillbaka till sidans början

Blues Bar & Kök

Stockholms enda sportbar med en Low-carb på menyn. Börjar skärpet i byxorna bli för kort? Om du besöker Globen, Sky wiew...

Läs mer

Här nedan finns inga förslag från oss än så länge. Hör av dig med tips till oss genom att mejla info@rrgr.se

  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
HermansDramatenTerassenRestaurang HasselbackenNosh and ChowRestauranger på kaj & strandkanterANNORLUNDA RESTAURANGERHeron City's Food CourtGute Grill & BarSMALMAT & HÄLSOSAMTOyster Bar

Stockholm RestaurangGuide är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer