Menu
Tablet menu
Pier 16 Sjönära

Pier 16

Goda smaker på strandkanten, utlovas.

Smakerna här har influenserna från både det svenska köket med skärgårds inspirerade rätter och från internationella klassiker. All mat här, tillredas bara från de bästa råvarorna på marknaden. Fundamentet är menyn som komponerats av Mattias Larsson, även känd som Fredagskocken på tv här i Sverige. Ärlig matlagning med bra råvaror och mycket smaker utlovas.

Du kan avnjuta både som à la carte och helglunch. Bland rätterna återfinns klassiker så som Skagen, inlagd sill, hamburgare, Ceasarsallad och grillad tonfisk. Men, det går även att beställa pintxos och smårätter från baren. Till barnen finns det varmkorv och barnburgare med mera.

Tanken med piren, som Pier 16 är döpt efter, är att den ska fungera som en härlig naturlig mötesplats och upplevelse för vänner, familjer och bekanta. Detta är något som genomsyrar hela konceptet in i minsta detalj.

Tel: 08-52 52 16 16
Värdshusvägen 14-16
181 63 Lidingö
www.pier16.se

 Skicka bokningsförfrågan nedan

Fält markerade med * måste fyllas i

Observera följande!

Att bokningen inte gäller innan Restaurangen har bekräftat den.

Vid bokningar samma dag, ring till Restaurangen!

Captcha-bildLadda om bild

Tillbaka till sidans början

Luntmakargatan - Lilla Asien

Luntmakargatan är en livlig bakgata med många restauranger, framföra allt asiatiska. Området kring Luntmakargatan kallas ibland för Lilla Asien,

Läs mer

Strandvägens restauranger

Hitta ett bord vid vattnet i dag. På Strandvägen finns det restauranger för alla smaker. Vare sig du vill sitta på...

Läs mer
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Cultur Bar & RestaurantNiklasLe Bar RougeKrogshower, live-musik & annan underhållningRåkulturRistorante Il PonteFlottsbro VärdshusO´Connells Irish PubBlå Portenaf Chapman

Stockholm RestaurangGuide är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer