Menu
Tablet menu

Villa Godthem

En klassiker på Kunglig mark.

I detta charmigt schweiziska chalet på strandkanten av Kungliga Djurgården finner ni här en härlig plats för måltiden. Villa Godthem på Djurgården lever alltid vidare som en riktig klassiker bland Stockholms krogar. Den ombonade miljön inkluderar matsal och ett prunkande trädgårdscafé med utsikt över Djurgårdsbrunnsviken, där man bland annat serverar vedugnsbakade pizzor och nygräddade bullar under sommaren.

Lagom till kallare årstider är det bara att sätta sig till bords inomhus eller inta en soffa och fika framför öppen brasa. Här serveras också brunchbuffé på helgerna. Liksom miljön är menyn både klassisk och uppdaterad. Fokus ligger på att kombinera tradition med ett modernt tänk kring anpassade råvaror och sundhet. Huvudnumret är den populära planksteken som har serverats sedan Prinsens regi under 1950-talet, ackompanjerad av förfinade klassiker som toast skagen, köttbullar och wallenbergare. Bland desserterna syns exempelvis "frugans klassiska äppelkaka". Villa Godthem har även ett chambre separée för 10-30 personer som passar såväl högtider som middag med vänner.

 

Rosendalsvägen 9, 115 21 Stockholm

Tel:+46 8-505 244 15

http://villagodthem.se

Tillbaka till sidans början
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Amerikansk mat, Grill- & StekhusStorstadSMALMAT & HÄLSOSAMTLilla KarachiStrömmaNynäsgårdenItalianaAnnorlunda restaurangerPier 16Pocket

Stockholm RestaurangGuide är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer