Menu
Tablet menu
×

Varning

JUser: :_load: Det går inte att ladda användare med ID: 164

EAT

En äkta Kinesisk smakupplevelse!

EAT serverar ett omsorgsfullt urval av smaker från Kinas alla smakregioner. Henrik Norström & Co, som även driver Lux Dag för Dag på Lilla Essingen och Restaurang B.A.R. Blasieholmen, presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT flera kinesiska kockar anställda.EAT Bistro erbjuder dig att äta ”China Style”, det vill säga att alla i sällskapet delar på flera rätter. Det finns en diger à la carte med små och stora kinesiska rätter och färdiga menyer att välja mellan. På EAT är det enkelt att äta och umgås. I mitten ligger Jadebaren som erbjuder en gedigen cocktailmeny och möjlighet att beställa från Bistromenyn. Öppet för både luncher och middagar.

EAT Market är ett snabbare alternativ som serverar delikatesser från Asien. Här är det lätt att frestas att stanna till och ta ett glas på vägen, äta någon liten rätt på väg till shoppingen eller mötas på After work.

EAT Garden är en kinesiska biergarten som erbjuder enklare rätter tillsammans med öl, vin och musik på gården under sommarhalvåret.

EAT är en av de restauranger som Guide Michelin tagit med i sin lista

http://eatrestaurant.se

Tel: +46 8-509 203 00

Jakobsbergsgatan 17, 111 44 Stockholm

I Mood gallerian

Tillbaka till sidans början
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
Krogshower, live-musik & annan underhållningSjöpaviljongenRestaurang Jebena SegenWärdshuset Ulla WinbladhCinderella dinner cruisesLida VärdshusAffärslunch & representationRestaurang JungfrusundSKANDINAVISK & SVENSK MATZum Franziskaner

Stockholm RestaurangGuide är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer