Menu
Tablet menu

Wallmans

Välkommen till en värld av show- och smakupplevelser!

Teatergatan 3 är en klassisk nöjesadress där stockholmare redan i början av 1900-talet lät sig underhållas, då på Svenska Teatern, och senare dansade man sig igenom 70-talet på trendiga nattklubben Atlantic. Wallmans intog lokalerna 1991 och sedan dess har begreppet dinnershow letat sig in i ordböckerna. Du kan förvänta dig det oväntade och en sak är säker, vi vill överraska, underhålla och överträffa dina förväntningar på ditt besök hos oss!

Redan när du anländer till oss tar våra stjärnor emot dig med välkomstdrink i vår fantastiska bar. Artisterna, som även är kvällens serveringspersonal, är era personliga guider under en resa genom decennier av musik till smakerna av en välkomponerad överraskningsmeny. Maten är minst lika viktig som showen. På Wallmans har några av Sveriges mest omtyckta artister under de senaste decennierna upptäckts och nya stjärnor föds ständigt.

Teatergatan 3
0771-13 43 00

wallmans.se/stockholm/

Tillbaka till sidans början
  1. Förslag
  2. Om
  3. Följ
StallmästaregårdenWärdshuset Ulla WinbladhNATT- & NÖJESLIVLångholmens WärdshusSushi ShoAdam & AlbinPubologiAGDramatenTerassen

Stockholm RestaurangGuide är främst framtagen för vår huvudstads besökare

Läs mer